Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 28.10. 2025
Dnes má svátek státní svátek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Volská oka na pastýřský způsob

fotka Volská oka na pastýřský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Volská oka na pastýřský způsob :

4 vejce  | 60 g žampionů  | 40 g másla  | 1 lžíce jemné bylinkové směsi  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl

Postup přípravy receptu Volská oka na pastýřský způsob :

Nakrájené žampiony uvaříme v osolené vodě, slijeme, smícháme s bylinkovou směsí, dochutíme mletým pepřem a osolíme. Lívanečník vymažeme máslem, směs rozložíme do jamek lívanečníku, do každé jamky opatrně vložíme jedno vejce a pečeme v troubě 3 - 4 minuty.





Fotky receptu Volská oka na pastýřský způsob :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Volská oka na pastýřský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky