Postup přípravy receptu Voňavé kotlety :
Brambory oloupeme, nakrájíme na slabší kolečka. Maso naklepeme, posolíme,potřeme česnekem, opepříme, posypeme lehce oreganem. Sterilovanou zeleninu scedíme a necháme okapat.
Plastovou vaničku vyložíme alobalem, aby přečuhoval na všch stranách (nesmí se protrhnout). Potřeme olejem po dně i po stranách. Na dno na alobal dáme 3 plátky anglické slaniny, naskládáme vrstvu brambor, posolíme, položíme připravenou kotletu, na ní rozprostřeme sterilovanou zeleninu, zase dáme vrstvu brambor a posolíme. Na závěr na brambory položíme 1 plátek slaniny. Opatrně zabalíme do alobalu, vyndáme z plastové misky a přeložíme na plech.
V horké troubě pečeme cca 1,15 min.
Toto jídlo se může připravit třeba ráno. Super, když čekáte k obědu návštěvu a nechce se vám stát u plotny, zatímco si ostatní povídají. Po upečení se i s alobalem přendá na talíře.