Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vřeténka se špenátem a slaninou

fotka Vřeténka se špenátem a slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Vřeténka se špenátem a slaninou :

340 g těstovinových vřetének  | 225 g čerstvého špenátu  | 90 g slaniny  | 1 stoužek česneku  | 1 malá cibule, paprika a chilli paprička  | 3 lžíce olivového oleje  | špetka soli a pepře

Postup přípravy receptu Vřeténka se špenátem a slaninou :

Těstoviny uvaříme v osolené vodě do změknutí. Necháme okapat a propláchneme teplou vodou. Ze špenátu odtrháme stonky a listy dobře umyjeme. Slaninu nakrájíme najemno, chilli papričku a papriku na tenké proužky, cibuli na plátky. Několik listů špenátu srolujeme a najemno nakrájíme. Takto pokrájíme všechen špenát. V pánvi rozehřejeme olej a přidáme prolisovaný česnek, cibuli, papriky a slaninu. Smažíme 2 minuty, přidáme špenát a za stálého míchání smažíme další 2 minuty. Ochutíme solí a pepřem. Vřeténka necháme odkapat, smícháme je se špenátovou omáčkou a ihned podáváme.


Fotky receptu Vřeténka se špenátem a slaninou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vřeténka se špenátem a slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !