Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.09. 2024
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vrstvená zapečená krkovička

fotka Vrstvená zapečená krkovička
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Vrstvená zapečená krkovička:

1 šlehačka  |  sůl  | 4 plátky šunk. salámu  | 1 sklenice leča  | 400 g sýra  | 4 plátky vepř. krkovice  | 4 plátky angl. slaniny  | na potření gril. koření  | trocha sojové omáčky  |  chilli

Postup přípravy receptu Vrstvená zapečená krkovička:

Pekáček vytřeme máslem. Plátky krkovičky osolíme a opepříme. Vložíme je do pekáčku. Každý plátek potřeme sójovou omáčkou smíchanou s chilli a grilovacím kořením.
Na každý plátek masa položíme kousek anglické slaniny a kolečko šunkového salámu. Na všechno rozprostřeme velkou sklenici leča, ale záleží na množství masa. Nahoru nastrouháme sýr a zalijeme šlehačkou. Krkovičku zapékáme v rozehřáté troubě pomalu, asi 1 hodinu. Neobracíme ji, ani nepodléváme. Až začne smetana se sýrem tvořit zlatavou krustičku, je hotovo.
Zapečenou krkovičku podáváme s rýží nebo opékanými brambory.


Fotky receptu Vrstvená zapečená krkovička:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vrstvená zapečená krkovička
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !