Postup přípravy receptu Vysoké Tatry:
Těsto: Z vody, tuku, hladké mouky, soli uvaříme kaši. Uvařenou kaši rozprostřeme na talíř, aby rychleji vystydla. Do vychladlé kaše rozšleháme vejce. Těsto rozdělíme na dvě placky (nelekat se těsto je tenké) a upečeme 2 plechy. Na plech je nejlepší dát pečící papír lépe se to bude sundávat. Pečeme při 180C asi 20-30 min. až bude těsto narůžovělé. Nelekat se pokud to udělá na placce kopečky.
Krém: Z mléka, polohrubé mouky, vanilkového cukru uděláme kaši. Také ji necháme vychladnou na talíři. Mezitím si utřeme máslo s moučkovým cukrem přidáme vychladlou kaši, dochutíme podle libosti rumem.
Vybereme si jednu hezčí placku a na tu druhou natřeme krém a přiklopíme první placku. Nakonec placku postříkáme čokoládou cik-cak.