Postup přípravy receptu Zabijačkový zdeňkův guláš:
Do pekáče vložíme sádlo a necháme v předehřáté troubě rozpustit.
Mezitím si nakrájíme nadrobno cibuli, kterou vložíme do rozehřátého sádla a za občasného míchaní opékáme dozlatova.
Maso, nakrájené s vnitřnostmi na kostky, umyjeme a vložíme do mísi, do které přidáme veškeré koření, které obsahuje recept a 2 stroužky česneku utřené se solí.
Směs vložíme do pekáče a orestujeme maso. Podlijeme
horkou vodou a asi 45 minut dusíme do měkka.
Během dušení doléváme vodu. Když už je maso měkké, dolejeme vodou do dostatečného množství a dochutíme česnekem, solí, MAGGI Tekutým kořením a pepřem.
Přivedeme k varu, zasypeme nastrouhaným chlebem (tím zahustíme).
Necháme vařit cca 5 minut a pokrm je hotov.