Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zadělávané telecí

fotka Zadělávané telecí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zadělávané telecí:

250 gramů telecího masa  | 1 lžička másla  | půlka květáku  | 1 šálek mléka  | 1 lžíce mouka  |  sůl  |  petrželka

Postup přípravy receptu Zadělávané telecí:

Maso vcelku vložíme do tlakového hrnce, zalijeme osolenou vodou a uvaříme doměkka. Měkké maso vyjmeme, vývar slijeme do hrnce, přidáme na růžičky rozebraný květák a vaříme do měkka. Do vývaru vlijeme mouku rozmíchanou v troše vody, promícháme a vaříme půl hodiny. Mezitím nakrájíme maso na kousky, vložíme do omáčky, přilijeme mléko a po převaření zjemníme máslem. Zadělávané telecí podáváme posypané sekanou petrželkou a s těstovinami.



Fotky receptu Zadělávané telecí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zadělávané telecí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !