Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zaječí hřbet na červeném víně

fotka Zaječí hřbet na červeném víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zaječí hřbet na červeném víně:

1 ks zaječí hřbet  | 200 ml červeného vína  | 2 lžičky majzeny  |  pár kapek octa  | 100 ml smetany  | 60 g sádla  | 1/2 lžičky soli  |  pepř  |  tymián

Postup přípravy receptu Zaječí hřbet na červeném víně:

Maso omyjte, osušte v útěrce a osolte, opepřete, ochuťte tymiánem a dejte na 2 hodiny do lednice.
Na pekáči rozehřejte sádlo, zaječí hřbet na něm opečte po obou stranách, podlijte vodou a duste 30 - 40 minut. Těsně před koncem dušení přilijte víno. Když je maso měkké, vyjměte je dejte do předehřáté mísy. Maizenu se smetanou rozmíchejte dohladka, přimíchejte do výpeku, dochuťte solí a krátce povařte.
Měkký zaječí hřbet nakrájejte, přelijte omáčkou.


Fotky receptu Zaječí hřbet na červeném víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zaječí hřbet na červeném víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles