Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zaječí paštika pana Myslivečka

fotka Zaječí paštika pana Myslivečka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zaječí paštika pana Myslivečka:

600 g zaječího masa  | 200 g vepřového libovějšího bůčku  | 100 g zaječích jater  | 150 g slaniny  | 2 vejce  | 1 dl dezertního červeného vína  | půl cibule  | 25 g másla  | 25 g jíšky z másla a hladké mouky  |  sůl  | 2.5 g paštikového koření

Postup přípravy receptu Zaječí paštika pana Myslivečka:

Zaječí maso pomeleme a dáme do kastrolu, kde jsme zpěnili nadrobno nakrájenou cibuli, slaninu a doměkka podusili kostičky bůčku. Přidáme nadrobno pokrájená játra, promícháme, ještě jednou společně umeleme, osolíme a okořeníme, přilijeme víno, doplníme vejci a jíškou, důkladně promícháme a naplníme do formy /keramické mísy apod. vyložené plátky slaniny, celou formu obalíme neprodyšně alobalem a dáme ve vodní lázni do trouby vařit 1,5-2 hod.


Fotky receptu Zaječí paštika pana Myslivečka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zaječí paštika pana Myslivečka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !