Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zajíc cibulář

fotka Zajíc cibulář
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Zajíc cibulář:

1 zaječí zadek  | 10 dkg slaniny  | 1 lžíce másla  | 1 cibule  | 6 kuliček pepře  | 1 bobkový list  | špetka soli  | 1 lžíce octa  | 1 lžička hladké mouky

Postup přípravy receptu Zajíc cibulář:

Maso rozdělíme na porce, protkneme proužky slaniny, osolíme. Zbylou slaninu vyškvaříme, přidáme máslo a pokrájenou cibuli a na tomto základě opečeme po obou stranách. Podlijeme, přidáme koření, ocet a dusíme do poloměkka. Nakonec zajíce opečeme v troubě dohněda. Šťávu zahustíme jíškou, přidáme kousek másla.


Fotky receptu Zajíc cibulář:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zajíc cibulář
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !