Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajíc pečený se slaninou

fotka Zajíc pečený se slaninou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Zajíc pečený se slaninou:

1 zaječí zadek  |  sůl  | 80 g slaniny  | 100 g másla nebo oleje  | 1 větší cibule  | 5 kuliček pepře  |  vývar z masoxu

Postup přípravy receptu Zajíc pečený se slaninou:

Zaječí zadek otřeme vlhkou utěrkou, odblaníme a hustě prošpikujeme větší částí slaninou nakrájenou na nudličky. Na másle a zbylé slanině osmahneme cibuli nakrájenou na kolečka, vložíme do ní osoleného zajíce, přidáme pepř. podlijeme vývarem a pečeme v troubě nejdříve na spodní straně a dopékáme na hřbetě dočervena. Mezi pečením poléváme výpekem a podléváme vývarem. Měkké maso rozdělíme na porce, šťávu přecedíme a podáváme s opečenými bramborami a s kompotem nebo ovocným salátem.


Fotky receptu Zajíc pečený se slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zajíc pečený se slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !