Vložil: | Yourimp |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Základní nálev na hovězí maso :
1 kg hovězího masa
| 5 dkg cibule
| 5 dkg celeru
| 3 dkg mrkve
| 2 dkg petržele
| 2 dkg cukru
| 4 dkg oleje
| 10 zrnek nového koření
| 5 zrnek celého pepře
| trochu saturejky
Postup přípravy receptu Základní nálev na hovězí maso :
Dobře očištěnou zeleninu nakrájíme na tenké plátky, okořeníme. Cukr smícháme s olejem a vmícháme do zeleniny. Důkladně propracujeme rukama, aby zelenina pustila šťávu. Připravené maso pečlivě potřeme směsí a obložíme po celé ploše. Uložíme do ledničky nejméně na 1 den. Poté dále zpracováváme.
Fotky receptu Základní nálev na hovězí maso :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!