Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žamberecký řízek

fotka Žamberecký řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Žamberecký řízek :

600 g-700 g vepřové kýty  | 4-5 plátků šunky  | 2 stroužky česneku  | dle potřeby hořčice  |  máslo  | 3-4 lžíce sádla  |  sůl

Postup přípravy receptu Žamberecký řízek :

Z kýty ukrojíme přes vlákno stejné plátky, mírně je naklapeme a potřeme česnekem utřeným se solí a hořčicí. Na jednu polovinu takto upraveného plátku položíme plátek šunky, druhou polovinu přehneme a kraje sklepneme, aby se řízek nerozbalil.
Řízek opečeme po obou stranách na sádle, pak do výpeku přidáme máslo, necháme rozpustit, polijeme vodou a podle potřeby přisolíme. Opečený žambezecký řízek přelijeme šťávou. Příloha-brambory.


Fotky receptu Žamberecký řízek :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žamberecký řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !