Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žampiónový nákyp s cuketami

fotka Žampiónový nákyp s cuketami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Žampiónový nákyp s cuketami:

60 dkg drobných cuket  | 30 dkg žampiónů  | 1 lžička másla nebo margarínu  | 25 dkg červených paprik  | dle chuti: bazalka  | 4 vejce  | 15 dkg krémového sýra  | dle chuti: sůl  | dle chuti: čerstvě mletý pepř  | dle chuti: muškátový oříšek  | 2 stroužky česneku  | 10 dkg strouhané goudy

Postup přípravy receptu Žampiónový nákyp s cuketami:

Cukety omyjeme, osušíme a podélně nakrájíme na 1/2 cm plátky. Žampióny očistíme a nakrájíme na silné plátky a spolu s cuketami je krátce podusíme na másle. Z paprik vyjmeme jádřince, nakrájíme je na tenké proužky a 1-2 minuty je povaříme ve slané vodě. Vy aštěnou oválnou zapékací misku plníme střídavě plátky žampiónů a cuket a proužky paprik. Lístky bazalky omyjeme, osušíme a nasekáme na proužky. Vejce, mléko, krémový sýr a rozmačkaný česnek okořeníme a přidáme bazalku. Vaječnou směs nalijeme na nákyp a posypeme strouhaným sýrem. Mísu dáme do studené trouby a pečeme při teplotě 200 °C.


Fotky receptu Žampiónový nákyp s cuketami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žampiónový nákyp s cuketami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !