Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 05.05. 2025
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečená bažantí prsa

fotka Zapečená bažantí prsa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečená bažantí prsa :

500 g bažantích prsíček  | 2 vejce  | 100 g slaniny  | 100 g hub  | 1 červená paprika  |  grilovací koření  |  divoké koření  |  olej  |  hořčice  |  sůl  |  pepř  | 1 šlehačka  | 4 plátky tvrdého sýra

Postup přípravy receptu Zapečená bažantí prsa :

Maso lehce naklepeme, posypeme divokým kořením, osolíme a potřeme olejem. Dáme do misky a necháme odležet do druhého dne. Na pánvi osmahneme slaninu, přidáme houby, nadrobno nakrájenou papriku, lehce osolíme, opepříme, přidáme vejce a mícháme až jsou vejce hotová.

Plátky masa potřeme lehce hořčicí, naplníme směsí z vajec, přehneme a okraje spíchneme páratkem. Na pekáč dáme trochu oleje a poskládáme připravené maso, posypeme grilovacím kořením, zalijeme šlehačkou a za občasného přelití šťávou pečeme v troubě až je maso měkké. Nakonec poklademe plátky sýra a dáme ještě asi na 10 minut zapéct.


Fotky receptu Zapečená bažantí prsa :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená bažantí prsa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !