Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečená bažantí prsíčka

fotka Zapečená bažantí prsíčka
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Zapečená bažantí prsíčka:

bažantí prsíčka  |  vejce  |  slanina  |  houby  |  červená paprika  |  grilovací koření  |  divoké koření  |  olej  |  hořčice  |  sůl  |  pepř  |  šlehačka  |  plátky tvrdého sýra

Postup přípravy receptu Zapečená bažantí prsíčka:

Maso lehce naklepeme, posypeme divokým kořením, osolíme a potřeme olejem. Dáme do misky a necháme odležet do druhého dne. Na pánvi osmahneme slaninu, přidáme houby, nadrobno nakrájenou papriku, lehce osolíme, opepříme, přidáme vejce a mícháme až jsou vejce hotová.
Plátky bažantího masa potřeme lehce hořčicí, naplníme směsí z vajec, přehneme a okraje spíchneme páratkem. Na pekáč dáme trochu oleje a poskládáme připravené maso, posypeme grilovacím kořením, zalijeme šlehačkou a za občasného přelití šťávou pečeme v troubě až je maso měkké. Nakonec poklademe plátky sýra a dáme ještě asi na 10 minut zapéct.


Fotky receptu Zapečená bažantí prsíčka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená bažantí prsíčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !