Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.07. 2025
Dnes má svátek Karolína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená čekanka

fotka Zapečená čekanka
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zapečená čekanka :

4 ks čekankové puky  | 20 ml zeleninového vývaru  | 4 ks velké plátky šunky  | 100 ml zakysané smetany  |  plátky sýra  |  máslo  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Zapečená čekanka :

Z čekanky vyřízneme tvrdý střed a puky osmahneme na másle. Přilijeme vývar, osolíme, opepříme a povaříme. Pak čekanky vytáhneme z hrnce, každou z nich zabalíme do plátku šunky a položíme do máslem vymazaného pekáčku.
Vývar přivedeme k varu, vmícháme do něj zakysanou smetanu a směsí polijeme čekanky. Poklademe je plátky tvrdého sýra a dáme zapéct do předehřáté trouby na cca 15 minut. Zapečená čekanka se podává s vařenými brambory.


Fotky receptu Zapečená čekanka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená čekanka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles