Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.07. 2025
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená veka

fotka Zapečená veka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Zapečená veka:

2 chlebíčkové veky  | 4 vejce  | 5 lžic hladké mouky  | 250 ml mléka  | 1 špetka soli  | 1 špetka pepře  | 1 hořčice  | 1 špetka papriky  | 1 kečup  | 4 rajčata  | 1 Majonéza  |  petržel  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Zapečená veka:

V mléce rozšleháme 4 vejce, mouku a utvoříme trochu řidší těstíčko jako na omelety. Přidáme sůl, pepř, papriku a zašleháme.
Nakrájenou veku obalujeme ve vajíčkovém těstě a smažíme v pánvi na oleji. Pozor rychle se smaží!
Po usmažení necháme veky okapat na ubrousku, potřeme je dle chuti hořčicí nebo kečupem. Přidáme nakrájené rajské jablíčko na plátky a ozdobíme Majonézou, petrželí apod.


Fotky receptu Zapečená veka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečená veka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !