Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečené houby s cuketou a čínským zelím

fotka Zapečené houby s cuketou a čínským zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapečené houby s cuketou a čínským zelím:

2 šálky sušených hub  | 2 šálky zeleninového vývaru  | 6-8 šalotek  | 1 hlávka čínského zelí  | 1 lžíce oleje  | 1 stroužek utřeného česneku  | 1 lžička zázvoru  |  olej  | 2 lžíce sójové omáčky  | 1 lžíce medu  | 2 lžičky citrónové šťávy  | 1/2 lžičky kari

Postup přípravy receptu Zapečené houby s cuketou a čínským zelím:

Houby namočíme asi na 30 minut do vývaru. Cukety a šalotku nakrájíme, zelí nastrouháme. Česnek smícháme se zázvorem a trochou oleje. Houby slijeme a nálev smícháme se sójovou omáčkou, medem, citrónovou šťávou a kari. Zahustíme kukuřičnou moukou a olejem. V kastrolu rozehřejeme olej, přidáme česnek, šalotku, houby a cuketu. Přidáme několik lžic vývaru. Když získají cukety barvu, přidáme zelí a zálivku.


Fotky receptu Zapečené houby s cuketou a čínským zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené houby s cuketou a čínským zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !