Použité suroviny receptu Zapečené krůtí maso s hráškem:
600 g krůtího masa
| 60 g másla
| 200 g sterilovaného hrášku
| 3 rajčata
| 2 cibule
| mletý pepř
| tymián
| mletá paprika
| sůl
Postup přípravy receptu Zapečené krůtí maso s hráškem:
Z masa nakrájíme kostky nebo menší plátky a vložíme je do máslem vymaštěného pekáče nebo zapékací misky. Maso okořeníme pepřem, špetkou tymiánu a mletou paprikou, podle chuti můžeme přidat i pálivou papriku. Pak vše pokapeme rozpuštěným máslem a poklademe vrstvou drobně nakrájené cibule, hrášku a na kolečka nakrájených rajčat. Opět okořeníme a pokapeme máslem. Přikryjeme alobalem nebo druhým pekáčem a pečeme v troubě asi 50 minut. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Zapečené krůtí maso s hráškem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!