2 ks plátků masa
| dle chuti koření
| trocha oleje
| dle chuti zeleninu
| 8 plátků veky
Postup přípravy receptu Zapečené maso s vekou:
Do pekáčku či remosky položíme plátky kuřecího masa nebo stehna či filety, osolíme, opepříme a dle chuti okořeníme a podlejeme vodou a olejem. Můžeme přidat i na kostičky nakrájenou papriku. Pokud přidáme i rajče, musíme počítat s tím, že nám pustí vodu. Asi tak 10 minut před upečením položíme na maso plátky veky a necháme ji lehce opéci. Případně ji můžeme lehce osmahnout na pánvi či v toastovači (ne však do zhnědnutí)a použijeme ji jako přílohu. Před podáváním ji pokapeme olivovým olejem.
Fotky receptu Zapečené maso s vekou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!