Vložil: | Maartinka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 3 |
|
|
Použité suroviny receptu Zapečené maso se zelím:
4 plátky vepřového masa
| cibule, česnek, sterilizované zelí
| 1 klobása
| malý kečup
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Zapečené maso se zelím:
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, osmažíme na pánvi, maso vyjmeme a dáme do pekáčku. Do výpeku na pánev dáme zesklovatět cibuli, kterou vyklopíme na maso. Pak přidáme trochu pokrájeného česneku, zelí bez vody, pokrájenou klobásu a nakonec celý malý kečup. Podlijeme trochou vody přikrijeme druhým pekáčkem a dáme zapéct.
Fotky receptu Zapečené maso se zelím:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!