Použité suroviny receptu Zapečené masové čevabčiči se sýrem a s paprikou:
300 g masových čevabčiči
| 100 g rýže
| 250 g zmrazené kukuřice
| 250 g zmrazeného hrášku
| 1 červená paprika
| 200 g strouhaného sýra
| máslo
| sůl
| provensálské koření
| řapíkatý celer
Postup přípravy receptu Zapečené masové čevabčiči se sýrem a s paprikou:
Masové čevabčiči připravíme podle návodu k přípravě.
Uvaříme 100 g rýže, do které přimícháme hrst kukuřice a hrst hrášku podušené na trošce másla, osolíme a dochutíme provensálským kořením. Připravenou směsí naplníme očištěné půlky paprik a posypeme strouhaným sýrem. Krátce zapečeme spolu s již připraveným čevapčiči, které rovněž posypeme sýrem. Nakonec dozdobíme řapíkatým celerem.
Fotky receptu Zapečené masové čevabčiči se sýrem a s paprikou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!