Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 11.06. 2025
Dnes má svátek Bruno
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené masové hašé

fotka Zapečené masové hašé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Zapečené masové hašé:

500 gramů vařeného hovězího masa  | 2 vejce  | 150 ml mléka  | 1 cibule  | 2 lžíce oleje  | 2 lžíce hladké mlouky  | 2 lžíce sekané petrželky  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Zapečené masové hašé:

Cibulku necháme zpěnit na oleji. Přisypeme mouku a uděláme jíšku. Zalijeme mlékem, přidáme najemno namleté hovězí maso, osolíme a opepříme. Povaříme asi 10 minut. Pak přidáme vejce a nasekanu petrželku. Vložíme do vymazané zapékací mísy a pečeme v troubě 10-15 minut.


Fotky receptu Zapečené masové hašé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené masové hašé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !