Použité suroviny receptu Zapečené plněné vepřové maso:
500 g vepřového masa
| 100 g plátkového sýra
| 100 g šunky
| 1 rajský protlak
| 1 kápie
| 1-2 cibule
| dle potřeby hladká mouka
| dle chuti sůl
| olej
| alobal
Postup přípravy receptu Zapečené plněné vepřové maso:
Nejprve si uděláme šťávu na podlévání masa - Na zpěněnou cibulku dáme hladkou mouku a uděláme řidší jíšku. Potom přidáme rajčatový protlak a povaříme 5 minut. Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme. Na polovinu plátku řízku položíme plátek sýra, salámu a plátek kapie a přeložíme to zbylou částí řízku. Upevníme párátkem. Naplněné řízky dáme na plech, zalijeme šťávou, přikryjeme alobalem a pečeme doměkka. Příloha - brambory.
Fotky receptu Zapečené plněné vepřové maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!