Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené toasty se špenátem a salámem

fotka Zapečené toasty se špenátem a salámem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečené toasty se špenátem a salámem :

2 ks mraženého špenátu  | 2 vejce  | 1 stroužek česneku  |  sůl  |  pepř  | 12 krajíčků toastového chleba  | 50 dkg rajčat  | 40 dkg točeného salámu  | 30 dkg tvrdého sýra  |  provensálské koření

Postup přípravy receptu Zapečené toasty se špenátem a salámem :

Špenát rozmrazíme podle návodu na obalu. Přimícháme rozšlehaná vejce. Stroužek česneku oloupeme a prolisujeme do špenátu, osolíme a opepříme. Krajíčky chleba opečeme dozlatova. Rajčata omyjeme, salám oloupeme a obojí nakrájíme na plátky. Troubu předehřejeme na 180°C. Formu vymažeme a střídavě do ní klademe vrsty toastů, sýra, uzeniny a špenátu. Vše osolíme, opepříme a posypeme provensálským kořením. Na porvchu rozložíme rajčata a sýr. Zapékací formu vsuneme do trouby na prostřední lištu a zepékáme asi 40 minut.



Fotky receptu Zapečené toasty se špenátem a salámem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené toasty se špenátem a salámem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !