Postup přípravy receptu Zapečený čínoguláš v troubě:
Maso nakrájíme na proužky a cibuli na jemné kostičky. Smícháme cibuli, maso, koření dohromady,
dáme do kastrolu, polijeme olejem a necháme tak
20 minut péci ve vlastní puštěné šťávě. Občas zamícháme.
Potom přidáme asi sklenku vody a pečeme dalších
35 minut, až se voda vypeče a masíčko je napovrchu
opečené.
Zaprášíme Solamylem a přidáme nastrouhaný česnek
S česnekem ještě chviličku asi 3-5 minutek pečeme - ne více, aby guláš neztratil říz.
Hotové podáváme s čerstvým chlebem a dozdobíme šunkovým salámem a cibulkou.
Fotky receptu Zapečený čínoguláš v troubě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!