Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečený hrnek

fotka Zapečený hrnek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zapečený hrnek:

1/2 balíčku mražené zeleniny  | 3 špetky bazalky  | 100 g sýra  | 2 ks cibule  | 2 ks feferonky  | 1/2 balíčku těstovin  | 4 ks rajčat  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Zapečený hrnek:

Do vroucí a mírně osolené vody se lžičkou oleje vsypeme těstoviny. Uvaříme je podle druhu těstovin, scedíme a přikryjeme poklicí.

Na pánvi si osmahneme jemně pokrájenou cibuli, přidáme zeleninovou čínskou směs, nakrájenou pikantní papriku nebo nakládané feferonky a vše prohřejeme. Pak k zelenině přisypeme uvařené těstoviny, ochutíme bazalkou, přisolíme, opepříme a dobře promícháme.

Do zapékacích širších hrnků nebo misek naservírujeme směs těstovin a zeleniny, zasypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapékat do trouby - při 180 °C asi 5 minut - do zrůžovění sýru.

Hotový pokrm podáváme s čerstvými rajčaty a podle chuti s rajčatovým dresinkem.


Fotky receptu Zapečený hrnek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený hrnek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !