Použité suroviny receptu Zapékané hermelínové krůtí plátky:
4 plátky krůtího masa - nejlépe z prsou
| 4 půlky kompotovaných broskví
| 1 balíček sýru Hermelín
| mletý bílý pepř
| sůl
| tuk na pečení a vymazání pekáče
Postup přípravy receptu Zapékané hermelínové krůtí plátky:
Plátky masa po obvodu nařízneme, lehce naklepeme, opepříme, osolíme a na tuku po obou stranách zvolna opečeme. Opečené plátky masa přendáme do tukem vymazaného pekáče, poklademe okapanými broskvemi a překryjeme tenkými plátky hermelínu. Vložíme do trouby a v hodně vyhřáté troubě nebo pod grilem zapečeme. Podáváme s bramborovými hranolky či kroketami nebo opékanými brambory.
Obměna: Místo broskví lze použít kompotované půlené hrušky nebo ananas.
Fotky receptu Zapékané hermelínové krůtí plátky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!