Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.03. 2025
Dnes má svátek Kamil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané jelení plátky

fotka Zapékané jelení plátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapékané jelení plátky:

4 plátky masa z jeleního hřbetu  | 2 lžíce oleje  |  sůl  | 2 lžíce nasekané petrželky  | 2 lžíce nasekané celerové natě  | 1 cibule  | 2 lžíce tuku  | 4 kuličky pepře  | 4 kuličky nového koření  | 2 bobkové listy  | 1 krajíc tvrdšího chleba bez kůrky  | 2 lžíce rybízové zavařeniny  | 2 lžíce citronové šťávy  |  vývar dle potřeby

Postup přípravy receptu Zapékané jelení plátky:

Maso potřeme olejem, proložíme petrželkou a celerovou natí a necháme v chladničce do druhého dne odležet. Cibuli nakrájenou na kolečka osmahneme na tuku, vložíme na ni osolené maso a opečeme po obou stranách. Přidáme nastrouhaný chléb, koření a zavařeninu. Upečeme za občasného podlévání vývarem a přelévání vypečenou šťávou doměkka. Nakonec dochutíme citronovou šťávou.


Fotky receptu Zapékané jelení plátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané jelení plátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles