Vložil: | Misuticka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Zapékané jelení plátky:
4 plátky masa z jeleního hřbetu
| 2 lžíce oleje
| sůl
| 2 lžíce nasekané petrželky
| 2 lžíce nasekané celerové natě
| 1 cibule
| 2 lžíce tuku
| 4 kuličky pepře
| 4 kuličky nového koření
| 2 bobkové listy
| 1 krajíc tvrdšího chleba bez kůrky
| 2 lžíce rybízové zavařeniny
| 2 lžíce citronové šťávy
| vývar dle potřeby
Postup přípravy receptu Zapékané jelení plátky:
Maso potřeme olejem, proložíme petrželkou a celerovou natí a necháme v chladničce do druhého dne odležet. Cibuli nakrájenou na kolečka osmahneme na tuku, vložíme na ni osolené maso a opečeme po obou stranách. Přidáme nastrouhaný chléb, koření a zavařeninu. Upečeme za občasného podlévání vývarem a přelévání vypečenou šťávou doměkka. Nakonec dochutíme citronovou šťávou.
Fotky receptu Zapékané jelení plátky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!