Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané krůtí ragú

fotka Zapékané krůtí ragú
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapékané krůtí ragú:

máslo  | 300 g krůty (i s kostí)  | 1 lžíce hladké mouky  | 2,5 dl mléka  |  sůl  |  mletý pepř  |  muškátový oříšek  | 2,5 lžíce tvrdého sýra  | 1/2 lžíce strouhanky

Postup přípravy receptu Zapékané krůtí ragú:

Maso z krůty udusíme na másle doměkka. Pak je obereme z kostí a nakrájíme na nudličky. Z další části másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme mlékem a dobře povaříme na hustou, hladkou omáčku. Přidáme koření a šťávu z dušeného masa a chvíli povaříme ve vodní lázni. Vmícháme větší část strouhaného sýra a podle chuti dosolíme. Do malé vymaštěné zapékací misky dáme polovinu omáčky, poklademe připraveným masem a pokryjeme druhou vrstvou omáčky. Povrch urovnáme, posypeme zbývajícím sýrem smíchaným se strouhankou, čtvrt hodiny zapékáme v mírné troubě a ihned podáváme. Příloha: bramborová kaše a kompot.


Fotky receptu Zapékané krůtí ragú:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané krůtí ragú
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !