Maso z krůty udusíme na másle doměkka. Pak je obereme z kostí a nakrájíme na nudličky. Z další části másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme mlékem a dobře povaříme na hustou, hladkou omáčku. Přidáme koření a šťávu z dušeného masa a chvíli povaříme ve vodní lázni. Vmícháme větší část strouhaného sýra a podle chuti dosolíme. Do malé vymaštěné zapékací misky dáme polovinu omáčky, poklademe připraveným masem a pokryjeme druhou vrstvou omáčky. Povrch urovnáme, posypeme zbývajícím sýrem smíchaným se strouhankou, čtvrt hodiny zapékáme v mírné troubě a ihned podáváme. Příloha: bramborová kaše a kompot.
Fotky receptu Zapékané krůtí ragú:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!