Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Zapékané krůtí řízky:
4 krůtí řízky
| 1 červená paprika
| 1 zelená paprika
| 1 žlutá paprika
| 6 větších rajčat
| šlehačka
| 1/2 sklenice fancouzské hrubé hořčice
| sůl a pepř
| olej
Postup přípravy receptu Zapékané krůtí řízky:
Řízky trochu naklepeme, osolíme, opepříme a na pánvi z obou stran opečeme. Vymažeme plech nebo zapékací mísu a vložíme řízky.
Zeleninu nakrájíme na kostky a nasypeme na maso. Šlehačku smícháme se smetanou a hořčicí a natřeme na zeleninu.
Zapékáme v předehřáté troubě 30-40 minut při 200°C.
Podáváme s brambory nebo rýží.
Fotky receptu Zapékané krůtí řízky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!