Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané kuřecí maso s brokolicí

fotka Zapékané kuřecí maso s brokolicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zapékané kuřecí maso s brokolicí:

500 g kuřecích prsíček  | 1 kysaná smetana (nebo šlehačka)  | dle chuti: mražený hrášek, kukuřice, brokolice, pórek  | dle chuti: sůl a koření  | dle chuti: sojová omáčka  | dle potřeby: olej  | dle chuti: nastrouhaný tvrdý sýr

Postup přípravy receptu Zapékané kuřecí maso s brokolicí:

Maso nakrájíme na nudličky, dáme do misky, okořeníme, osolíme, zakapeme sojovou omáčkou, přilejeme olej a necháme do druhého dne marinovat. Druhý den maso orestujeme. Do páry na pařák dáme brokolici, kukuřici, hrášek a pórek až vše změkne. Dáme do pekáčku kde vše smícháme, dle chuti dochutíme, zalijeme smetanou (šlehačkou), přikryjeme a necháme zapékat. Asi po 20 min. odklopíme, posypeme sýrem a zapékáme (již odklopené) dalších 5 min než se sýr rozteče. Podáváme s bramborem, kroketami nebo hranolkami.



Fotky receptu Zapékané kuřecí maso s brokolicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané kuřecí maso s brokolicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !