Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané ovoce s krémem Mascarpone

fotka Zapékané ovoce s krémem Mascarpone
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Zapékané ovoce s krémem Mascarpone:

750 g směs ovoce podle chuti  | 1 ks vanilkový cukr  | 200 ml zakysaná smetana  | 250 ml bílý jogurt  | 125 g mascarpone  | 2 ks vejce  |  karamelová nebo čokoládová poleva /koupíme hotové/

Postup přípravy receptu Zapékané ovoce s krémem Mascarpone:

Mascarpone, zakysanou smetanu, cukr a vejce společně vyšleháme dohladka. Ovoce omyjeme, necháme okapat a naskládáme do zapékací misky, zalijeme připraveným krémem a zapečeme v rozehřáté troubě při teplotě 200 °C asi 20 minut.



Zapékané ovoce s krémem Mascarpone necháme vychladnout a ozdobíme tekutým karamelem nebo tekutou čokoládovou polevou. Posypeme čerstvým ovocem. Ovoce k zapékání volíme podle sezóny - může být lesní směs - jahody, maliny a borůvky, nebo jiné koupené ovoce podle vlastní fantazie.


Fotky receptu Zapékané ovoce s krémem Mascarpone:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané ovoce s krémem Mascarpone
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !