Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané rýžové maso

fotka Zapékané rýžové maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zapékané rýžové maso:

600 g vepřového ramínka  | dle chuti: sůl a mletý pepř  | 3 stroužky česneku  | 1/2 lžíce kmínu  | 2 cibule  | 500 g rajčat  | 50 g tuku (sádlo, planta)  | 1/8 l šlehačky  | 2 žloutky  | ½ kostky hovězího bujónu  | 1 svazek petrželky  | 250 g rýže  | 40 g strouhaného parmezánu  | dle chuti: strouhaný eidam na posypání  | dle potřeby: máslo a strouhanka do formy

Postup přípravy receptu Zapékané rýžové maso:

Omytá rajčata nakrájíme na tenké dílky. Oloupanou cibuli hrubě posekáme. Maso nakrájíme na kousky velikosti ořechu, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a posypeme kmínem. Šlehačku do hladka rozmícháme se žloutky. Na rozpáleném tuku v prostorném hrnci opečeme maso, přidáme rajčata, cibuli, opečeme, podlijeme 1/4 l vody. Přidáme ½ kostky bujónu a přiklopené dusíme na mírném ohni. Omytou petrželku jemně usekáme. Když je šťáva pod masem pěkně zahuštěná (asi po 45 minutách dušení) přidáme opranou suchou rýži a petrželku. Dusíme přiklopené na mírném ohni asi 20 minut. Vmícháme šlehačkovo - žloutkovou směs. Naplníme máslem vymazanou a strouhankou vysypanou formu a zapečeme v předehřáté troubě při 180 °C. Po necelé půlhodině vyjmeme z trouby, naporcujeme a posypeme sýrem.



Fotky receptu Zapékané rýžové maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané rýžové maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !