Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapékané těstoviny v mikrovlnce

fotka Zapékané těstoviny v mikrovlnce
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapékané těstoviny v mikrovlnce:

100 g uvařených těstovin  | 4 vejce  | 6 lžic strouhaného sýra  | 4 lžíce mléka nebo smetany  | 40 g másla  |  sůl  |  pepř  |  strouhaný muškátový oříšek

Postup přípravy receptu Zapékané těstoviny v mikrovlnce:

V míse ušleháme vejce se solí, pepřem a muškátovým oříškem. Přidáme 3 lžíce nastrouhaného sýra a 4 lžíce mléka nebo smetany -ta je v tom chutnější. Uvařené těstoviny vložíme do máslem vymazané ohnivzdorné misky. Zalijeme mlékem (smetanou) rozmíchaným s vejci. Posypeme strouhaným sýrem a pečeme kombinací grilu + mikrovln při 350 W po dobu 10-12 minut, dokud těstoviny nezískají zlatohnědou barvu.
Funkce: kombinace grilu + mikrovln. Doba přípravy: 1 hodina. Doba pečení: 10-12 minut.


Fotky receptu Zapékané těstoviny v mikrovlnce:

Zapékané těstoviny v mikrovlnce
Zapékané těstoviny v mikrovlnce
Zapékané těstoviny v mikrovlnce
Zapékané těstoviny v mikrovlnce
Fotky vložil:  
Hodnocení receptu Zapékané těstoviny v mikrovlnce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !