Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Zapékaný halibut:
600 g halibut
| sůl
| olej
| pepř
| 2 vejce
| 0,2 l smetany na vaření
| 60 g tvrdého sýra
| růžičky brokolice
| zelená paprika
| strouhanka
Postup přípravy receptu Zapékaný halibut:
Očištěného, vykuchaného a omytého halibuta nakrájíme na porce, osolíme a vložíme do vymazané ohnivzdorné mísy. Okořeníme pepřem a zalijeme rozšlehanými vejci, smíchané se smetanou, strouhaným sýrem a zeleninovou paprikou nakrájenou na nudličky. Na závěr posypeme strouhankou a dáme zapékat do středně vyhřáté trouby doměkka. Vyjmeme a na talířku zdobíme růžičkami brokolice a proužky papriky.
Fotky receptu Zapékaný halibut:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!