Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zbojnické řezy

fotka Zbojnické řezy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Zbojnické řezy:

500 g hovězího masa  | 100 g oleje  | 50 g kečupu  | 50 g hladké mouky  | 6 nožiček párků  | 50 g žampiónů  | 50 g másla  | 50 g cibulek v nálevu  | 50 g šunky  | svazek petrželové natě  | 2 ks natvrdo uvařených vajec  | 1 sklenička kapií  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Zbojnické řezy:

Rozpálíme si olej v hrnci, maso nakrájíme na plátky a dáme opéct. Opékáme z obou stran. Osolíme, opepříme, poprášíme moukou. Do vypečené šťávy dáme šunku nakrájenou na nudličky, na kolečka nakrájené párky, na kostičky nakrájené žampióny, kečup, máslo a osmažíme. Zbojnické řezy podáváme přelité osmaženou směsí, zdobíme kolečkem natvrdo uvařeného vejce, kouskem kapie a nakládané cibulky. Jako přílohu dáváme hranolky.


Fotky receptu Zbojnické řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zbojnické řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles