Vložil: | Gitulka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
![2/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![2/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![2/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 1 |
|
|
Použité suroviny receptu Zbojnický steak:
400 g Valašská klobása
| 400 g vepřová kotleta
| 100 g olej
| 100 g ostrý kečup
| 150 g žampióny
| 1 větší červená paprika
| 1 větší cibule
| 2 stroužky česneku
| 1 sterilovaná kukuřice ve slaném nálevu
| špetka sůl, mletý pepř, vegeta
Postup přípravy receptu Zbojnický steak:
Plátek z vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na části oleje společně s rozpůlenou a částečně nakrájenou Valašskou klobásou. Na zbytku oleje osmahneme nakrájenou cibuli s plátky česneku a žampiónů, přidáme ostrý kečup, sůl, pepř, vegetu a prohřejeme. Vložíme nakrájenou papriku, kukuřici bez nálevu a opečené plátky masa. Vše krátce podusíme. Na talíři zdobíme opečenou Valašskou klobásou. Podáváme s vařenými brambory nebo hranolky.
Fotky receptu Zbojnický steak:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!