Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.02. 2025
Dnes má svátek Dorota
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zbruf

fotka Zbruf
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Zbruf:

500 g vepřové maso  |  olej  | 1 cibule  |  sůl  | 1 mletá paprika  | 1 rajčatový protlak  |  hladká mouka  | 1 česnek  |  kečup  | 1 steril. lečo

Postup přípravy receptu Zbruf:

Vepřové maso-plec, olej, cibule, sůl,(kmín-je v receptuře, snad bych dala drcený,ale my ho nepoužíváme), mletá paprika, rajčatový protlak, hladká mouka, česnek/česneková pasta- to je v receptuře, my navíc přidáváme kečup a sterilované lečo-tím je to "mokřejší"a jemnější. Maso namelete nahrubo, na oleji cibulka do růžova, přidáte maso - opražíte, podlijete a dusíte do poloměkka, vydusíte na tuk a potom zaprášíte moukou znovu podlejete, přidáte protlak a kečup a lečo a koření včetně česneku a dodusíte... Na vyhřátý talíř dáte špagety-uprostřed "důlek" do důlku směs a zasypete strouhaným sýrem. Ať se dílo vydaří a dobrou chuť.



Fotky receptu Zbruf:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zbruf
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !