Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 27.02. 2025
Dnes má svátek Alexandr
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žebírka z Ameriky

fotka Žebírka z Ameriky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Žebírka z Ameriky:

1 šálek kečupu  | 2 pl ananasové šťávy  | 1 pl octa  | 1 1/2 kila vepřových žebírek, na nichž zůstal dostatek masa  | 1 pl Worcesterové omáčky  | 1 kl hnědého cukru  | 1 kl hořčice  | 1 pl sojové omáčky

Postup přípravy receptu Žebírka z Ameriky:

V zadělávací míse metlou na sníh smíchejte kečup, worcesterovou i sojovou omáčku, ananasovou šťávu, cukr, ocet a hořčici. Rozložte žebírka na plech a mašlovačkou je důkladně potřete vzniklou směsí. Přikryjte je alobalem a nechte nejméně 1 hodinu (při běžné kuchyňské teplotě) marinovat. Potom předehřejte troubu na 180°C a vsuňte do ní plech s žebírky. Zakryté alobaelm pečte 35-4 minut. Vytáhněte plech z trouby, položte ho na žáruvzdornou podložku, sundejte alobal, ještě jednou potřete žebírka omáčkou a pečte dalších 10-15 minut nezakryté. Před podáváním je třeba žebírka rozporcovat.


Fotky receptu Žebírka z Ameriky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Žebírka z Ameriky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !