Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.03. 2025
Dnes má svátek Stela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zelené fazolky po hamburském způsobu

fotka Zelené fazolky po hamburském způsobu
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Zelené fazolky po hamburském způsobu:

1 cibule, hruška a brambor  | 250 g zelených fazolek  | 2 lžíce másla, pokrájené pažitky a nasekané petrželky  | 1 lžička saturejky a majoránky  | 150 g smetany  | 1/4 l zeleninového vývaru  | špetka soli, pepře a cukru  | trochu citrónové šťávy  | 2 žloutky

Postup přípravy receptu Zelené fazolky po hamburském způsobu:

Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, brambory na hrubé kostky. Fazolky nalámeme na kusy. Hrušku oloupeme a nakrájíme ji na malé kostičky. Zeleninu s hruškou podusíme na másle asi 5 minut. Navrch nasypeme saturejku a majoránku. Přilijeme jeden šálek zeleninového vývaru a na mírném ohni vaříme všechno asi 15 minut. Přilijeme zbytek vývaru. Smetanu rozmícháme se žloutky a zahustíme jí pokrm. Vmícháme petrželku a pažitku. Pokrm dochutíme kořením, ještě jednou na krátkou dobu zahřejeme a podáváme.


Fotky receptu Zelené fazolky po hamburském způsobu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelené fazolky po hamburském způsobu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !