Použité suroviny receptu Zelené nudle s gorgonzolovou omáčkou:
250 g zelených nudlí
| 1 cibule
| 1 lžíce oleje
| 400 g šlehačky
| 150 g gorgonzoly
| sůl
| pepř /bílý/
| 1/2 citr. šťáva
| 200 g rajčat
Postup přípravy receptu Zelené nudle s gorgonzolovou omáčkou:
Cibuli osmažíme do zlatova, přidáme zředěnou šlehačku a vaříme tak dlouho, až hmota zhoustne. Gorgonzolu jemně nakrájíme, přidáme do omáčky a mícháme tak dlouho, až se rozpustí. Okořeníme. Rajčata rozpůlíme a smícháme s uvařenými nudlemi a přelijeme omáčkou.
Fotky receptu Zelené nudle s gorgonzolovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!