Postup přípravy receptu Zelenina s vepřovým masem:
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Osolíme, okořeníme citronovým pepřem. V pánvi ohřejeme 300 ml zeleninového vývaru, maso v něm asi 6-8 min. podusíme a vyjmeme.
Mrkev omyjeme, oloupeme, podélně rozpůlíme a pokrájíme na plátky. Kapustu a cukety očistíme a omyjeme, nakrájíme na nudličky, resp. na plátky. Česnek oloupeme a jemně posekáme.
Mrkev, kapustu a česnek vložíme do pánve, zalijeme zbylým vývarem a 4 min. podusíme, občas zamícháme. Přidáme hrášek, citronovou šťávu a cukety a dusíme dál 2-3 min. Vložíme maso a zahříváme 2 min. Dochutíme solí a citronovým pepřem.