Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.12. 2025
Dnes má svátek Žaneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelenina s vepřovým masem

fotka Zelenina s vepřovým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zelenina s vepřovým masem:

600 g vepřového masa  | dle chuti: sůl  | dle chuti: citronový pepř  | 500 ml zeleninového vý­varu (z kostky)  | 350 g mrkve  | 200 g kapusty  | 1 cuketa  | 2 stroužky čes­neku  | 100 g mraženého hrášku  | z 1 citronu šťáva

Postup přípravy receptu Zelenina s vepřovým masem:

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na hranol­ky. Osolíme, okořeníme citronovým pepřem. V pánvi ohřejeme 300 ml zeleninového vývaru, maso v něm asi 6-8 min. podusíme a vyjmeme.
Mrkev omyjeme, oloupeme, podélně rozpůlíme a pokrájíme na plátky. Kapustu a cukety očistíme a omyjeme, nakrájíme na nudličky, resp. na plátky. Česnek oloupeme a jemně posekáme.
Mrkev, kapustu a česnek vložíme do pánve, za­lijeme zbylým vývarem a 4 min. podusíme, občas zamícháme. Přidáme hrášek, citronovou šťávu a cukety a dusíme dál 2-3 min. Vložíme maso a zahříváme 2 min. Dochutíme solí a citronovým pep­řem.


Fotky receptu Zelenina s vepřovým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelenina s vepřovým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !