Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zelenina v tempuře Hellmann´s

fotka Zelenina v tempuře Hellmann´s
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zelenina v tempuře Hellmann´s:

200 g tempury  | 800 g čerstvé zeleniny (lilek, cuketa, houby, paprika, chřest aj.)  |  olej na smažení  | 100 g tatarské omáčky Hellmann´s

Postup přípravy receptu Zelenina v tempuře Hellmann´s:

Tempuru připravíme podle návodu (tj. rozmícháme prášek ve velmi studené vodě do hustého těstíčka
a přidáme několik kostek ledu). Očištěnou a na porce nakrájenou zeleninu ponoříme do těstíčka a usmažíme ve větším množství rozehřátého oleje. Po usmažení necháme na papírové utěrce odsát přebytečný tuk. Podáváme s tatarskou omáčkou Hellmann´s.

Nutriční hodnoty/1 porce:

energie: 3 832 kJ
bílkoviny: 21,24 g
sacharidy: 46,44 g
tuky: 75,92 g
cholesterol: 0 mg



Recept, foto: Hellmann´s



Fotky receptu Zelenina v tempuře Hellmann´s:

Zelenina v tempuře Hellmann´s
Zelenina v tempuře Hellmann´s
Fotky vložil: Mangovka,mispule 
Hodnocení receptu Zelenina v tempuře Hellmann´s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !