Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.10. 2025
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zeleninový páj

fotka Zeleninový páj
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zeleninový páj:

800 g brambor  | 100 g červené čočky  | 100 g cibule  | 200 g mrkve  | 200 g řapíkatého celeru  | 1 lilek  | 1 svazek petrželky  | 2 lžíce slunečnicového oleje  | 100 ml smetany

Postup přípravy receptu Zeleninový páj:

Uvařte zvlášť brambory a čočku. Nakrájejte cibuli, mrkev, lilek a celer na kostičky, petrželku nasekejte nadrobno. Cibuli nechte na oleji zesklovatět, pak přidejte ostatní zeleninu. Osolte, opepřete, zalijte vodou a vařte 4 minuty. Pak přidejte čočku, 2/3 petrželky, dokořeňte kmínem, solí a pepřem. Brambory rozmačkejte, přimíchejte smetanu a lehce osolte. Na dno zapékací formy dejte zeleninu, pak brambory a uhlaďte. Vidličkou ozdobte vlnkami. Pečte v předehřáté troubě na 190°C asi 20 minut do zlatohněda. Posypte petrželkou.


Fotky receptu Zeleninový páj:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zeleninový páj
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !