Použité suroviny receptu Zeleninový salát s norskými krevetkami:
1 balení Mixu listových salátů
| 30 g majonézy HELLMANN´S Light
| 50 g mražených/nakládaných krevetek
| 30 g Dijonnaisy HELLMANN´S
| 50 g barevných paprik
| 1 svazek kopru
| 1 PL olivového oleje Bertolli
Postup přípravy receptu Zeleninový salát s norskými krevetkami:
Saláty opereme, okapeme a natrháme na kousky. Majonézu Herllmann´s Light a dijonnaise smícháme a přichutíme solí a pepřem, papriky nakrájíme na drobné kostičky a smícháme s krevetkami, přidáme olivový olej, nasekaný kopr a dochutíme solí a pepřem.
Podávání: do salátové misky položíme trhaný salát, přidáme směs norských krevetek s paprikami a přelijeme majonézovo-hořčičným dressinkem. Ozdobíme snítkou kopru.
Fotky receptu Zeleninový salát s norskými krevetkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!