Použité suroviny receptu Zeleninový salát s rybím masem:
250 g uvařené mrkve
| 250 g uvařeného celeru
| 1 cibule
| 1 sladkokyselá okurka
| 400 g vařeného rybího masa
| 2 bílé jogurty
| špetka soli
| špetka mletého pepře
| 1 lžička vinného octa
| 1 lžíce jemně nasekané petrželové natě
Postup přípravy receptu Zeleninový salát s rybím masem:
Mrkev a celer nakrájíme na kostičky, rybí maso na nudličky, cibuli a okurku na tenké plátky. Jogurt našleháme se solí, pepřem, octem a petrželkou. V míse vše promícháme a salát necháme do druhého dne rozležet v chladničce.
Fotky receptu Zeleninový salát s rybím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!