Vložil: | Ivcasemish |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Zeleninový salát s tuňákem a olivami:
400 g tuňáka
| 1 hlávkový salát
| 2 rajčata (omytá,nakrájená na nudličky)
| 1 paprika(omytá,zbavená jadérek a nakrájená na nudličky)
| 1 červená cibule(nakrájená na drobno)
| 1 citron(oloupaný a nakrájený na plátky)
| 20 zelených oliv s paprikou
| 1 lžička koření na ryby
| dle potřeby olej
| dle chuti sůl
| Zálivka: 100 ml vody
| šťáva z 1 citrónu
| 1 lžíce olivového oleje
| sůl dle chuti
Postup přípravy receptu Zeleninový salát s tuňákem a olivami:
Tuňáka osolíme, posypeme kořením na ryby a necháme 20 minut uležet. Pak maso na oleji opečeme a nakrájíme na nudličky. Vložíme do mísy, přidáme nakrájenou cibuli, papriku, rajče, salát, citrón, olivy a důkladně promícháme. Nakonec přelijeme připravenou zálivkou. Zálivka: všechny suroviny smícháme.
Fotky receptu Zeleninový salát s tuňákem a olivami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!