Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zelený kaviár

fotka Zelený kaviár
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zelený kaviár:

2 ks baklažánů  | 5 ks stroužků česneku  | 2 ks rajčat  | 5 lžiček oleje  | 1 lžíce octa  | dle chuti: petrželka  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Zelený kaviár:

Omyté baklažány upečeme doměkka v dobře vyhřáté troubě. Potom je oloupáme, přidáme česnek rozetřený se solí a vařečkou je rozmělníme na kaši. Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme, nakrájíme na malé kousky, slijeme z nich šťávu a přidáme k baklažánům.
Ke kaši přidáme dvě lžíce jemně nasekané petrželky, ocet a olej, rozmícháme, urovnáme na misku a ozdobíme snítky petrželky.



Fotky receptu Zelený kaviár:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelený kaviár
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !