Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.07. 2025
Dnes má svátek Drahoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zelený kaviár

fotka Zelený kaviár
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Zelený kaviár:

2 ks baklažánů  | 5 ks stroužků česneku  | 2 ks rajčat  | 5 lžiček oleje  | 1 lžíce octa  | dle chuti: petrželka  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Zelený kaviár:

Omyté baklažány upečeme doměkka v dobře vyhřáté troubě. Potom je oloupáme, přidáme česnek rozetřený se solí a vařečkou je rozmělníme na kaši. Rajčata spaříme vařící vodou, oloupeme, nakrájíme na malé kousky, slijeme z nich šťávu a přidáme k baklažánům.
Ke kaši přidáme dvě lžíce jemně nasekané petrželky, ocet a olej, rozmícháme, urovnáme na misku a ozdobíme snítky petrželky.



Fotky receptu Zelený kaviár:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelený kaviár
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !